Raskauden seurantakäynnillä keskustelemme raskauden eri vaiheista, mikä on ns. normaalia milläkin raskausviikolla ja juuri Sinun raskaudessasi. Sen lisäksi käyntiin kuuluu ns. rutiinit (verenpaine, sf-mitta, sikiön sydänäänet).

Tavoitteenamme on tukea äitiä ja perhettä tulevissa muutoksissa, uuden edessä. Läpi raskauden huomioimme äidin hyvinvoinnin ylläpitämisen ravitsevan ja tasapainoisen ravinnon kautta sekä tuemme äitiä liikkumaan oikein ja huolehtimaan lantionpohjan lihasten huollosta.

Lantionpohjan hyvä kunto tutkitusti lyhentää synnytyksen kestoa sekä helpottaa siitä palautumista. Synnytyksessä on olennaista myös osata rentouttaa lantionpohja ja koko keho. Harjoitellaan siis yhdessä rentoutumista ja hengitystekniikkaa. Näiden lisäksi voimme ohjata Sinulle oikeanlaisia kuntoa ylläpitäviä harjoitteita.

Mitä pidemmälle raskaus etenee, viemme keskustelua kohti synnytyksen käynnistymistä, synnytyskivun hoitoa, lääkkeettömiä ja lääkkeellisiä kivunlievityksiä, imetyksen aloittamista ja vauvanhoitoa – näin olet varmempi ja ennen kaikkea rauhallisempi synnytyksen alkaessa.