Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Myötätunnosta Voimaa Vanhemmuuteen -ryhmä (1/3)

28.08 @ 17:30 - 19:00

€159

Kenelle tapahtuma suunnattu: Tapahtuma on suunnattu kaikille vanhemmille, jotka tunnistavat itsessään joskus vaativia ajatuksia itseä kohtaan ihmisenä tai vanhempana. Jos tapana on piiskata tai sättiä itseään mielessään, voi se näkyä myös vanhemmuudessa haasteena olla läsnä ja suhtautua myötätuntoisesti myös lapseen. 

Mitä: Ryhmässä tutustutaan itsemyötätuntoon ja valjastetaan se vanhemmuuden voimavaraksi. Teemme käytännön harjoituksia ja opimme siitä, mitä tutkimus tietää itsemyötätunnon vaikutuksista hyvinvoinnille. Luvassa on myös voimakasta vertaistukea harjoitteluun: Suljetun ryhmän ja Elinan tuki kantaa myös tapaamistemme välillä. Näin varmistetaan, että jokainen saa ryhmän opit vietyä myös käytäntöön, eikä asia jää vain puheen tasolle. 

Tapahtuman ajankohta: kolme tapaamista, 28.8., 11.9., 25.9., klo 17.30-19 (1,5h per tapaaminen) 

Ilmoittautuminen: Osta paikkasi tästä linkistä https://lahineuvola.fi/lahikauppa/tuote/myotatunnosta-voimaa-vanhemmuuteen-ryhma/

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmän toteutuminen vahvistetaan ilmoittautuneille 1 vko ennen ensimmäistä tapaamista. Ryhmä toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 3 hlöä. Ryhmään mahtuu 8 vanhempaa. Mikäli ryhmä ei toteudu, osallistumismaksu palautetaan.  Sairastapaukset käsitellään erikseen. Jos olet syystä tai toisesta estynyt osallistumaan, voit antaa paikkasi eteenpäin toiselle osallistujalle. Ilmoita tästä Elinalle sähköpostilla elina@lahineuvola.fi. 

Tiedot

Päivämäärä:
28.08
Aika:
17:30 - 19:00
Hinta:
€159

Järjestäjä

Elina Auvinen
Sähköposti
elina@lahineuvola.fi

Tapahtumapaikka

Lähineuvola
Hallituskatu 25
Tampere, 33200 Finland
+ Google Map