Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Vauvahierontakurssi

11.09 @ 10:30 - 12:00

€35

Tervetuloa oppimaan, miten voit tehdä koko kehon hieronnan omalle vauvalle. Vauvahieronnan tarkoituksena on tuottaa vauvalle hyvää oloa ja helpottaa jännittyneisyyttä pienen kehosta. Hieronnan avulla voidaan rauhoittaa vauvan hermostoa ja tukea unta. Oman lapsen hieronta on ihana tapa osoittaa lapselle hellyyttä ja hieronta kulkee mukana lapsen kasvaessa tukena erilaisissa kasvun vaiheissa.

Kurssilla harjoitellaan vauvan koko kehon hieronta. Harjoitellaan hieromaan myös vauvan imulihaksistoa sekä opitaan vatsavaivoja lievittäviä hieronta otteita. Käydään läpi, miten kehon kireydet voi näkyä vauvan olemuksessa ja miten kireyksiä voi lievittää hieronnan lisäksi vauvan käsittelyllä arjen toimissa. Vauvahieronta kurssi on suunnattu 1kk-11kk ikäisille vauvoille. Kurssimaksu sisältää yhden vauvan ja hänen 1–2 vanhemman osallistumisen. Kirjalliset vauvahieronnan muistiinpanot jaetaan kurssilla.

Ota vauvalle mukaan iso pyyhe, viltti tai makuupussi, mitä voi käyttää vauvan alustana ja kietoa ympärille, ettei tule kylmä. Oman hieronta öljyn voi ottaa mukaan.

Huom. Hierontaa ei voi tehdä, jos vauvalla on kuumetta, antibioottikuuri tai rokotuksista alle 4vrk.

Kurssin ohjaa Lähineuvolan fysioterapeutti Mari-Annukka Grén. Lisätiedot mari-annukka@lahineuvola.fi

Osta paikkasi tästä: https://lahineuvola.fi/lahikauppa/tuote/vauvahierontakurssi/

 

Tiedot

Päivämäärä:
11.09
Aika:
10:30 - 12:00
Hinta:
€35

Tapahtumapaikka

Lähineuvola
Hallituskatu 25
Tampere, 33200 Finland
+ Google Map