Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Vyöhyketerapialla on tutkitusti hoitava vaikutus erilaisiin vaivoihin ja epämääräisiin oireiluihin. Lähineuvolan ammattilaiselta vauvasi saa rentouttavan, hoitavan ja kehon toimintaa tasapainottavan vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan. Samalla vanhempi saa ohjauksen ja ohjeet, joiden avulla voitte myöhemmin jatkaa hierontoja kotona. Hieronnalla vahvistatte samalla kiintymyssuhdetta vauvan kanssa. Luvassa siis ihania yhteisiä hetkiä vauvasi kanssa!

Loppuraskauden tilanahtaus aiheuttaa vauvan keholle jumeja ja kireyksiä, ja nämä puolestaan tekevät herkästi haasteita imettämiseen. Äidillä voi esiintyä imetyskipua, vauvalla imuote karkailee tai vauva kieltäytyy syömästä kokonaan toisesta rinnasta.

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan vaikutuksia mm.

Suosittelemme, että hoito tehdään sarjana (minimi 3 hoitokertaa), jolloin varmistetaan hyvä hoitovaste. Ensimmäinen hierontakäynti 60min, seuraavat kerrat 45min.

Hieronta Baby Balance -tekniikalla

Hieronta Baby Balance -tekniikalla on ihanan kokonaisvaltainen hoito vauvalle. Siitä on apua mm:

Hoito voidaan tehdä ihan vastasyntyneelle ja toteutetaan aina vauvantahtisesti.
Yksi hoitokerta kestää 20–45min, riippuen vauvan jaksamisesta ja vireystilasta. Välillä vauva voi syödä ja sitten taas jatketaan.

Hierontatekniikka on anatomisen tarkkaa ja hoidon aikana käsitellään faskialinjoja, vyöhykepisteitä ja käytetään perinteisen jäsenkorjauksen hierontaotteita.
Baby Balance -tekniikalla toteutetun hieronnan otteet ovat lempeitä, sulattelevia ja mobilisoivia.

Meridiaanihieronta

Meridiaanihieronta perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Hoidossa hierotaan käsin kehon energiameridiaaneja ja akupunktiopisteitä. Käsittely on rentouttava ja kehon elinvoimaa vahvistava. Hoito sopii kaikenikäisille.

Vauvat voivat saada meridiaanihieronnasta apua erityisesti esimerkiksi

Ensimmäiselle hoitokäynnille suosittelemme varaamaan 60min ajan kokonaistilanteen kartoittamiseksi. Jatkokäynneistä sovimme erikseen, yleensä lyhyellä sarjahoidolla (2-4 hoitokertaa) päästään jo hyviin tuloksiin.