Baby Bubble – tietoa, taitoa ja tukea vauvavuoteen!

4.9.2020

Vertaistuki on ehkä yksi isoimpia vauva-arjen pelastajia! Samassa elämäntilanteessa olevat vanhemmat saavat jakaa ajatuksiaan vauva-arjen ihanuudesta ja kohdatuista haasteista. Muistan itse, miten esikoisen synnyttyä sain korvaamatonta tukea muista äideistä – koin suurta voimaantumisen tunnetta heidän kanssa!

Ja tästä se ajatus sitten lähti… Kesän alkupuolella heitin Uneksijan Teijalle idean, että mitä jos yhdistäisimme osaamisemme ja perustaisimme syksyksi 2020 ryhmävalmennuksen! Näin pystymme tarjoamaan vauvojen vanhemmille huikean kombon, jossa yhdistyvät vertaistuki ja ryhmäytyminen muiden vanhempien ja vauvojen kanssa sekä minun ja Teijan asiantuntijuus!

Baby Bubble tarjoaa vauvan (0-12kk) vanhemmalle turvallisen ympäristön kysyä, kyseenalaistaa, ihmetellä, sanoa ääneen ajatuksensa ja oivaltaa… Kaikenlaisille näkökulmille ja mielipiteille on tässä ryhmässä tila.

Me Teijan kanssa puolestaan käytämme puheenvuoroja ja teemme keskustelun avauksia seuraavista teemoista:

Minä ja Teija toivomme ammattilaisina, että ryhmä laajentaa osallistujien katsantokantaa vanhemmuuteen ja tarjoaa avoimesti vaihtoehtoja. Mikä sopii toiselle, ei välttämättä sovi kaikille, ja se on täysin ok.

Baby Bubble -ryhmä

Ilmoittaudu mukaan su 27.9. mennessä sähköpostilla mushka@lahineuvola.fi tai info@uneksija.fi

LÄMPIMÄSTI TOIVOTAMME TEIDÄT TERVETULLEIKSI!

<3 : Mushka & yhteistyössä Uneksijan Teija